Když na E3 2017 bylo oznámeno Beyond Good and Evil 2, tak si jistě Ubisoft nepomyslel, že ani za šest let hru nevydá. Leč se tak stalo a po problémech ve vývoji a odchodu hlavního tvůrce Michela Ancela byl projekt několikrát restartován. Naposledy jsme slyšeli, že by se měl stále nacházet v rané fázi vývoje.

Jednička vyšla v listopadu 2003 a jak se zdá, tak francouzská společnost bude chtít 20. výročí Beyond Good and Evil oslavit vydáním Anniversary Edition. Ta se objevila v seznamu amerického úřadu, který má na starost rating her.

Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition byla hodnocena ve verzích pro PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. K oznámení by mohlo dojít velmi brzy a vydání bude nejspíš směřovat na listopad. Možná to Ubisoft spojí s celovečerní filmovou adaptací, na níž pracuje Netflix. Oznámena byla před třemi roky.

Nicméně, HD edice původního Beyond Good and Evil vyšla v roce 2011. Jde o akční adventuru, v níž sledujeme mladou reportérku Jade a jejího prasečího společníka při vyšetřování spiknutí. Ve hře se řeší hádanky, bojuje s nepřáteli a získávají se důkazy fotografováním. Podívejte se na launch trailer HD edice: