Košické studio Games Farm přichází s dalším titulem, který zůstává zasazený do severské mytologie. Po Vikings - Wolves of Midgard je tady Jötunnslayer: Hordes of Hel. Titul je popisován jako napínavá roguelike survival akce, kde se postavíte hordám strašlivých stvoření v temných říších severské mytologie.

Hra se má pochlubit špičkovou grafikou a strhujícím příběhem. V něm si vyberete padlou duši odsouzenou k věčnému utrpení v Helheimu (říše mrtvých) a v neúprosné cestě za vykoupením se postavíte proti zástupům nepřátel. V tomhle světě je požehání bohů vzácné a získat ho lze pouze proléváním krve, přibližují atmosféru autoři.

- Zapojte se do intenzivních a adrenalinových bitev proti neúnavným vlnám nepřátel, a to vše pod tlakem času. Každé střetnutí je zkouškou dovedností a reflexů, kdy bojujete o přežití proti drtivé přesile severského podsvětí.

- V rámci každé hry se pusťte do náročných úkolů a misí, které prověří vaše schopnosti a dodají vaší cestě devíti světy hloubku. Tyto úkoly mohou vyžadovat splnění konkrétních cílů nebo překonání dalších překážek, abyste získali větší odměnu.

- Postupujte a vylepšujte postupně svou postavu pomocí systémů, které nabízejí odemykatelné výhody a vylepšení. Jak budete pokračovat ve vylepšování, odemknete si nové schopnosti, vylepšení a bonusy, které vám umožní přizpůsobit si herní styl a zvýšit šance na přežití.

- Vyberte si z řady rozmanitých postav, z nichž každá má vlastní jedinečnou sadu dovedností, schopností a zbraní. Experimentujte s různými kombinacemi, abyste našli ideální kombinaci pro svůj herní styl a přizpůsobili se různým výzvám a scénářům, se kterými se setkáte.

- Postavte se mocným bossům, kteří představují stále větší hrozbu, jak postupujete hrou. Využívejte strategickou taktiku, abyste tyto hrozivé nepřátele přelstili a porazili, a využijte prostředí a své schopnosti, abyste získali převahu a zvítězili.

Pokud vás Jötunnslayer Hordes of Hel láká, tak bude v předběžném přístupu na Steamu dostupný od podzimu letošního roku. Už během května/máje se objeví demoverze.

„Jsme nadšeni, že můžeme oznámit, že na Jötunnslayer: Hordes of Hel spolupracujeme s talentovaným týmem Games Farm,“ komentoval oznámení Peter Nagy, generální ředitel společnosti Grindstone. „Díky osvědčeným výsledkům Games Farm ve vytváření pohlcujících a náročných herních světů jsme nadšeni, že můžeme hráčům představit tento brutální horde-survival zážitek.“