Microsoft představil hry, které si budou moci během dubna/apríla do své digitální knihovničky přidat předplatitelé Xbox Live Gold. Americká společnost vybrala čtyři tituly.

Nejzajímavější hrou je pravděpodobně diablovka Vikings: Wolves of Midgard od slovenského studia Games Farm, kterou v roce 2017 vydala firma Kalypso Media. Hra je zasazena do fantasy světa inspirovaného severskou mytologií, hráči si vytvoří vlastní postavu a prožijí s ní dobrodružství v otevřeném světě s hlavním příběhem v zasněženém údolí, vikinských městech, ledových jeskyních, starověkých hrobkách a na několika dalších místech.

Přečtěte si také: Xbox Live Gold se po kritice zdražovat nebude

Vikings: Wolves of Midgard bude dostupné od 1. do 30. 4. 2021 pro Xbox One a Xbox Series X/S. Na nové generaci konzolí bez vylepšení, pouze v rámci zpětné kompatibility.

Truck Racing Championship je oficiální hra Mistrovství Evropy tahačů, která má potěšit všechny fanoušky motorových závodů. Nabízí 45 tahačů, 14 tratí, 20 oficiálních týmů se všemi nejlepšími závodníky, věrnou a realistickou simulaci a pět režimů pro jednoho hráče společně s pěti režimy pro více hráčů.

Přečtěte si také: Mikrotransakce jsou nejen ve videohrách, ale také v automobilech

Truck Racing Championship si budete moci do knihovny přidat od 16. 4. do 15. 5. 2021 a zahrát si na Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Zbývající dvě hry pocházejí z generace Xboxu 360 a budou hratelné také na novějších konzolích Microsoftu. Od 1. do 15. 4. bude nabízena singleplayerová third-person střílečka Dark Void. Vytvořilo ji studio Airtight Games na Unreal Enginu 3 a hráči v ní čelí mimozemské hrozbě. Poslední je Hard Corps: Uprising (od 16. do 30. 4. 2021). Jedná se o retro run-and-gun akci.