Kdo hrál Need for Speed Underground 2 nebo Carbon, tak s driftováním má spojeno několik automobilových značek. Mezi nimi určitě i Mazdu. Je tak dobře, že japonská automobilka poskytla licenci autorům hry JDM: Japanese Drift Master.

Tisková zpráva zmiňuje naskenování několika modelů ikonických vozů. Krátká upoutávka potvrzuje minimálně RX-8. Tohle auto by mělo být dostupné v nadcházejícím bezplatném prologu Rise of the Scorpion, který si budete moci už za dva dny, ve čtvrtek 8. 8. stáhnout ze Steamu.

V Rise of the Scorpion máme být svědky příběhového aspektu hry JDM: Japanese Drift Master. Hráči budou objevovat příběh Hatoriho Hasashiho a jeho cestu k tomu, aby se stal titulárním „Škorpionem“. Jako vzorný student a syn tradiční japonské rodiny přenáší svou hrdost a aroganci na závodní dráhu, kde na něj čekají různí soupeři.

„Soutěžte, driftujte a závoďte na kilometrech rozmanitých silnic a klikatých horských cest, abyste získali titul nejlepšího haširije v okolí,“ lákají vývojáři. Jak už dlouho víme, v JDM: Japanese Drift Master na nás čekají drift závody v japonských ulicích, stejně tak úprava vzhledu i výkonu jednotlivých vozidel.