Na Elder Scrolls 6 sice podle nejnovějších informací budeme muset čekat ještě několik let, ale to neznamená, že Bethesda v rámci této známé značky nic nedělá. Naopak se snaží přicházet s novým obsahem pro MMORPG Elder Scrolls Online, do kterého už 26. 5. na PC a 9.6. na Xbox One či PlayStation 4 zavítá nové DLC s názvem Greymoor. A aby nás vývojáři dostatečně nalákali, dočkali jsme se povedeného traileru, který kombinuje příběhový i herní obsah.

V novém DLC Greymoor povstane ve světě Elder Scrolls prastaré zlo a monstrózní armáda se vydá na pochod do zamrzlých tunder a zasněžených hor západního Skyrimu. Hráči dokonce dostanou možnost objevovat podzemní lokace Blackreach, které jsou nyní ještě rozlehlejší a nebezpečnější než kdykoliv předtím. Kapitola Greymoor přinese jeden z doposud nejtemnějších příběhů ságy The Elder Scrolls. Hráči se mohou nicméně těšit také na setkání s kladnými hrdiny šířícími naději ve světě plném temnoty, jako je Lyris Titanborn a House Ravenwatch.

Přečtěte si také: Na detaily o The Elder Scrolls 6 budeme čekat několik let. Nejprve se dostane na Starfield

„Osvojte si padlou legii v této nejnovější kapitole ságy Elder Scrolls Online a pokračujte ve svém celoročním dobrodružství Dark Heart of Skyrim, které začalo v březnu/marci s Harrowstorm DLC a bude pokračovat po celý rok 2020,“ lákají tvůrci.

Kapitola Greymoor přinese gotický a drsný hlavní příběh i vedlejší úkoly, nové open-world eventy pro skupiny hráčů Harrowstorms, které jsou podobné eventům Dark Anchors, nový masivní trial Kyne's Aegis pro až 12 hráčů, nový herní systém Antiquities (cestujte napříč Tamrielem a objevujte dávno ztracené a vzácné artefakty zpřístupňující mocné vybavení a odměny pro všechny typy hráčů), veřejné dungeony a delvy, a mnohem více. S více než 30 hodinami nové příběhové linky přináší kapitola Greymoor zcela nový ESO zážitek, který má ohromit jak veterány série, tak nové hráče.

Možná jste byli na začátku překvapeni, že zmiňovaná data vydaní jsou trochu jiná, než si pamatujete. Důvod je jednoduchý. Vývojáři se rozhodli DLC odložit kvůli domácí karanténě. Naštěstí to není tak hrozné a už brzy budete moci skočit do světa Elder Scrolls Online za novým dobrodružstvím.