Máme tu další netradiční simulátor. Jak název napovídá, v Drug Dealer Simulatoru se stanete drogovým dealerem. Nejprve budete malým prodejcem drog, který hledá své zákazníky v temných uličkách. Postupně se ale vypracujete ke svému vlastnímu impériu, kdy budete jednat s dodavateli zboží, naučíte se připravovat vlastní drogy, starat se o jednotlivé rostliny, řídit rostoucí produkci a distribuci, vztahy se zákazníky, stejně tak drogový kartel. Budete si vytvářet spojence a je pouze na vás, zda využijete černého trhu nebo se budete soustředit na obyčejného zloděje, který okrádá všechny, aby se dostal ke svému vytouženému cíli.

Abyste byli úspěšní, je nutné dávat pozor na policii (DEA), stejně tak na konkurenci. V prvním případě riskujete, že vás zatknou, v druhém případě mohou být problémy mnohem větší. Na Steamu je možné stáhnout si demo a hru si vyzkoušet. Její plná verze bude následovat 16. 4. 2020.

Vývojáři tvrdí, že jejich hra má hlubší význam a nese poselství. Na vývoji spolupracovat polský rapper Małolat v roli poradce. Jeho zkušenosti pomohly, aby Drug Dealer Simulator odrážel celé drogové odvětví a jeho důsledky.