Microsoft se pochlubil první várkou her, kterou do Game Passu přidá v průběhu tohoto měsíce. Předplatitelé se mohou těšit na dvě hororová dobrodružství a akci z pohledu první osoby zasazenou do atraktivní první světové války.

Vezmeme to dle harmonogramu. Od dnešního dne si můžete užívat Octopath Traveler (cloud, konzole a PC) a Octopath Traveler 2 (cloud, PC a Xbox Series X/S). Ve středu 12. 6. do služby dorazí Depersonalization (PC). Jde o stolní hru na hrdiny s bohatým větveným příběhem.

O den později se bude hlásit italská fronta z prvního světové války prostřednictvím first-person multiplayerové akce Isonzo (cloud, konzole a PC). Ve stejný den se dostanete ještě na akční horor The Callisto Protocol (cloud, konzole a PC) od autorů původní série Dead Space.

A příznivci hororů a záhad si přijdou na své také další týden. 18. 6. totiž Game Pass obohatí novinka Still Wakes the Deep (cloud, PC a Xbox Series X/S). Tenhle psychologický akční horor vás zavede na ropnou plošinu u pobřeží Skotka. Musíte zachránit svou posádku. Bránit vám v tom budou zaplavené chodby, bouře bičující paluby a děsivý nepřítel.

Další nadílku Microsoft neoznámil. Více bychom se měli dozvědět v neděli na Xbox Games Showcase. Insider eXtas1s tvrdí, že do Game Passu tento měsíc dorazí ještě Nickelodeon All-Star Brawl a Tchia. Stejný zdroj prokecl Octopath Traveler 1 a 2. Já osobně bych si vsadil na starší hry od Activisionu Blizzard. Co vy?

15. 6. 2024 službu Game Pass opustí

  • Bramble: The Mountain King
  • High on Life
  • Rune Factory 4 Special
  • Spacelines from the Far Out
  • The Bookwalker