Ve společnosti 2K Games chystají dosud neoznámený remake. Po Mafii by vydavatel známých značek mohl přivést k životu jiný svůj poklad. Fanoušci si nejvíc přejít předělávku dnes už kultovního BioShocku. Další by rádi viděli remake komiksové střílečky Borderlands, případně moderní podobu taktické akce Spec Ops: The Line.

Remake BioShocku a Borderlands by zapadal do plánů 2K. Jak víme, už dlouhou dobu je ve vývoji úplně nový BioShock, stejně tak se chystá nové Borderlands. A co se týče Spec Ops: The Line, tak tahle zapomenutá příběhová akce byla na začátku letošního roku stažena z internetových obchodů.

Přípravu remaku prozradil Brett Shupe. 3D umělec a animátor 2K Games na LinkedIn uváděl nacházející neohlášený remake. Jakmile se zpráva začala šířit internetem, popis změnil na přípravu neohlášeného titulu.

Shupe se podílel a podílí na řadě AAA titulů. Mimo jiné WWE 2K24, NBA 2K24, TopSpin 2K25 a nové díly BioShocku a Mafie. Kromě toho zmiňuje ještě nějaký nespecifikovaný sportovní titul.

Jaký remake byste chtěli vy? Od vydání remasteru BioShocku uplynulo už téměř osm let. Shodou okolností se nedávno Jeff Spoonhower z 2K Cloud Chamber vyjádřil k novému BioShocku. Ujistil hráče, že práce se zrychlují. Tak snad se letos dočkáme prvních detailů. BioShock 4 byl oznámen už v roce 2019.

Pokud toužíte po BioShocku, tak náhradou může být Judas od Kevina Levina, autora původního BioShocku, případně Clockwork Revolution od studia inXile Entertainment.