Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Užijte si letos hravé Vánoce na konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4 díky novým variantám členství služby PlayStation Plus, které koupíte jednoduše a rychle na Herní-kupony.cz.

Prostřednictvím zbrusu nových katalogů stovek současných i klasických her objevíte svá příští dobrodružství, časově omezené zkušební verze, exkluzivní slevy a mnoho dalšího. Stačí si jen vybrat ze tří možností členství.

Původní PS Plus se teď jmenuje Essential a přináší každý měsíc dvě až tři hry, zpřístupňuje multiplayer, odemyká exkluzivní slevy i cloudové úložiště nebo funkci Share Play. Díky variantě Extra objevíte ještě stovky her a varianta Premium do tohoto balíčku přidá katalog klasik a zkušební verze, abyste si mohli vyzkoušet nejnovější pecky bez zbytečných obav.

Ať už si vyberete jakékoliv členství PlayStation Plus, tak tenhle měsíc si digitální knihovničku her rozšíříte o Mass Effect Legendary Edition s remasterovanými prvními třemi díly Mass Effectu, včetně dodatečných balíčků, akční kung-fu RPG Biomutant a 3D plošinovku Divine Knockout, jež vyšla teprve 6. 12. tohoto roku.

S Extra se můžeš pustit hned do hraní největších herních trháků jako jsou například tituly Ghost of Tsushima Director's Cut, Marvel's Guardians of the Galaxy, The Elder Scrolls V: Skyrim, Metro Exodus, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Death Stranding Director's Cut nebo Demon's Souls.

Premium vám odemkne ještě katalog klasik, skvělé hry z minulých generací PlayStationu, které u starších hráčů spustí vlnu nostalgie, zatímco mladší zjistí, jak hry vypadaly kdysi dávno.

Máte vybranou variantu PlayStationu Plus? Tak všechny tři pro měsíční, tříměsíční a roční členství koupíte na Herní-kupony.cz, kde můžete zaplatit mobilním telefonem, online převodem, běžným převodem, platební kartou i hotovostí na terminálech Sazky. Kód k aktivaci vám doručí na e-mail. Vybrat si můžete i dárkový poukaz na e-mail i fyzicky v dopisu poštou nebo na vybranou pobočku Zásilkovny.

Tohle všechno platí také u PlayStation peněženky, kterou si dobijete kuponem, abyste měli peníze připraveny na nákup her a doplňků v PlayStation Store.

A když si nebudete vědět rady, můžete se spolehnout na českou zákaznickou podporu.