Několik let po zrušení akční střílečky od Blizzardu, StarCraft: Ghost, se nyní na internetu najednou objevily videa a obrázky z tohoto titulu. Hra měla být původně vyvinuta pro platformy Nintendo GameCube, Xbox a PlayStation 2. Byl to pokus o rozšíření světa StarCraftu o nové směry, který bohužel nedopadl příliš dobře.

Vývojem bylo pověřeno zkušené studio Nihilistic Software, tehdy známé především díky Vampire: The Masquerade – Redemption. Ovšem kvůli neustálím odkladům data vydání a změně vývojářského týmu (projekt byl předán Swingin 'Ape Studios) došlo v roce 2014 k tomu, že Blizzard oficiálně potvrdil zrušení projektu. I přesto nejspíše existovala kopie hry, z které pocházejí zmiňované obrázky a gameplay záběry.

Kdo přesně obrázky a videa ze StarCraft: Ghost vypustil na internet, nevíme. Spekulace tvrdí, že byl soubor s hrou nahrán na starý Xbox devkit, který si našel cestu do rukou někoho, kdo tyto snímky sdílel v různých skupinách. Co už však spekulace není, je to, že StarCraft: Ghost měl být střílečkou ze třetí osoby, která chtěla hráčům dát užší a více osobitý pohled na universum StarCraftu. Hra měla také nabízet multiplayer v několika odlišných režimech.