Fanoušci Matrixu budou mít důvod k radosti? Před několika hodinami byl zveřejněn nový trailer na Matrix Resurrections a teď se nečekaně objevil obrázek dosud neoznámeného titulu The Matrix Awakens. Ten pochází z databáze PlayStation Network.

Obrázek uvádí, že půjde o Unreal Engine 5 experience. To znamená zážitek vytvořený v nové technologii společnosti Epic Games, která je stále v předběžném přístupu, i když několik her ve vývoji už bylo potvrzeno. Jediné, co v současné době víme, tak je, že vyjde pro PlayStation 5.

Bohužel není jasné, zda půjde o plnohodnotnou hru. Zážitek ale naznačuje, že by mohlo jít o něco menšího, co bude sloužit spíše k propagaci nového filmu ze série Matrix, který se dostane do kin koncem tohoto měsíce. Prozatím se raději moc netěšte.

Zmíněný obrázek obsahuje město zahalené do klasického zeleného odstínu a kolem něho řádky kódu.

Dříve jsme si mohli ze světa Matrixu zahrát hry Enter The Matrix (2003), The Matrix: Path of Neo (2005) a The Matrix Online (2005).

Odhalení The Matrix Awakens se očekává na The Game Awards, které proběhne 10. 12. od 2:00 našeho času. Producent Geoff Keighley slibuje představit 40 až 50 her, včetně úplných novinek.