Tajemná střílečka od Ubisoftu žije. Francouzská společnost zve hráče do uzavřeného testu kooperativní akce s kódovým označením Project U. O samotné hře přitom vůbec nic nevíme.

Project U byl oznámen minulý rok. Údajně je to battle royale střílečka Pathfinder z pohledu třetí osoby. Insider Tom Henderson v minulém roce předpokládat bitvy proti jiným hráčům i umělé inteligenci. Hlavním cílem má být najít cestu ke středu mapy, kde se hráči utkají s hlavním bossem. Musejí ale projít přes opevnění atd.

Po dlouhé době ticha Ubisoft uspořádá uzavřený test pro PC. Uskuteční se od 1. 2. do 6. 2. Zájemci se mají zaregistrovat tady a ti, co budou vybráni, tak mohou pozvat až pět přátel prostřednictvím Ubisoft Connect. Vše bude pod NDA, takže se nesmí nic sdílet.

Jen pozor, pro nás dle všeho není test určen. Ubisoft zmiňuje následující země: USA, Kanada, Spojené království, Irsko, Francie, Belgie, Nizozemsko, Lucembursko, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Norsko, Švédsko, Finsko, Dánsko, Španělsko, Portugalsko, Itálie a Polsko.

Project U je popisován jako intenzivní kooperativní střílečka, ve které hráči spojí síly a užijí si masivní bitvy proti ohromným legiím strojů.

Minimální systémové požadavky

  • Procesor: Intel Core i7-4790K nebo AMD Ryzen 5 1500X.
  • Grafická karta: GeForce GTX 1060 6GB nebo Radeon RX 570 8GB.
  • Operační paměť: 8 GB

Doporučené systémové požadavky

  • Procesor: Intel Core i7-8700K nebo AMD Ryzen 5 3600.
  • Grafická karta: GeForce RTX 2070 nebo Radeon RX 6600 XT
  • Operační paměť: 8 GB