Oblíbený animovaný superhrdinský seriál Invincible může mít vlastní AAA videohru. Autor seriálu Robert Kirkman ze společnosti Skybound se obrátil na fanoušky, aby herní adaptaci podpořili. Pro ně může být tato představa hodně lákavá. Na vznik hry by totiž dohlížel sám Kirkman, který je spoluautorem původního komiksu a výkonným producentem seriálu pro dospělé, který vzniká ve spolupráci Skybound s Amazonem.

Titul bude vytvářet interní tým Skybound o více než 30 členech složený z vývojářů pocházející z Electronic Arts, Blizzardu, Epic Games a AMZ Games. Studio vede Chris Paulson a Patrick Gilmore. Cílem je vybrat 5 milionů dolarů. I když první milník cílil na 50 tisíc dolarů. V době psaní článku se vybralo 451 310 dolarů. Už dříve společnost získala 18 milionů dolarů od investorů a fanoušků.

„Skybound vyvíjí vysoce produkční, vysokooktanovou krvavou lázeň, která je všechno, jen ne indie,“ píše firma na crowdfundingové stránce. „Pokud sledujete seriál, dokážete si přesně představit, co od této videohry můžete očekávat: tuny akce, úžasný herní design a design postav a samozřejmě pořádnou dávku krve.“

Popisek naznačuje live service. Zmiňuje se online multiplayer a konzistentním doplňování obsahu prostřednictvím DLC a rozšíření. Nutno podotknout, že na AAA hru je 30 vývojářů dost málo. Takové hry většinou vznikají v týmech stovek vývojářů.

Invincible má být první z mnoha her, které chtějí ve Skybound vytvořit podle svých značek, včetně The Walking Dead. Mimochodem, seriál Invincible je tak úspěšný, že po dvou sezónách jsou potvrzeny další dvě.