Ve studiu inXile Entertainment mají smysl pro humor a umějí využít příležitost k zajímavému marketingu. Jejich připravovaná hra Clockwork Revolution získala cenu Clio Awards za zvukový design. Konkrétně bronz. Na oslavu vývojáři natočili video, ve kterém vysvětlují a ukazují tajemství, které stojí za zajímavými zvuky.

Video natočené během fiktivní schůzky se zaměřuje na cenu Clio. Během něho se dozvídáme, že zvuky byly nahrány na záchodě. Jde o takzvané WC kazoo a zvuk, který nám dává na záchodě najevo, že to už přijde...

inXile Entertainment jsou považováni za experty na RPG, vytvořili úspěšné tituly Wasteland a Torment: Tides of Numenera. Nyní pod Microsoftem chystají first-person akční RPG Clockwork Revolution, které nás zavede do steampunkové metropole. Atmosférou připomíná BioShock. Titul byl oznámen pro PC a Xbox Series X/S (+ Game Pass).

Clio Awards každoročně oceňuje inovace a kreativitu v reklamě, designu a komunikaci. Vše posuzuje mezinárodní porota složena z profesionálů na reklamu. Časopis Time v roce 1991 označil tuto událost za nejznámější mezinárodní reklamní ocenění na světě.