Studio Creative Assembly nezapomnělo na rok staré Total War: Three Kingdoms, a to i přesto, že nedávno vyšlo Total War Saga: Troy. Během oslav způsobené velkým zájmem o trojské války (za 24 hodin si bezplatnou verzi na Epic Games Store přidalo 7,5 milionu hráčů) připravují rozšiřující balíček pro Total War: Three Kingdoms.

Expanze The Furious Wild přesune válečná tažení do bujných džunglích na jihu Číny, přidá více než 25 nových jednotek i nové technologické stromy. DLC vyjde 3. 9. letošního roku za 17,09 euro. Do vydání je aktivní 10% sleva.

Přečtěte si také: Real-time strategie Iron Harvest představuje poutavý příběh

V džunglích poznáte tamější obávané nan-manské kmeny. Podaří se vám sjednotit kmeny z jihu? Kromě rozšíření mapy Tří království obsahuje balíček také novou nan-manskou kulturu, která přináší nové různorodé herní funkce, jednotky a styly hraní. Co je jednotek týče, k vidění jsou sloni i tygři.

Zahrajte si za impozantní kmenové vojevůdce, jakými jsou Meng Chuo, král Mu-lu, paní Ču-žung a král Ša-mo-kche, s jedinečnými mechanikami a válečnými zbraněmi – od jednotek s hořícími palcáty a foukačkami po uctívané slony a tygry – vytáhněte proti těm, kdo ohrožují vaši domovinu. Dokážete tyto nezlomné pralesní válečníky sjednotit a postavit se mocným Chanům, nebo si válka na těchto nově utvořených aliancích vybere svou daň? láká na DLC tisková zpráva.

  • Čtyři nové hratelné frakce, které představují ty nejlepší a nejodvážnější z nové kultury – Nan-manů
  • Přes 25 nových jednotek, včetně zajímavých a silných zvířat
  • Rozšířená mapa, jež v celé kráse předvádí bujné, avšak smrtící pralesy jižní Číny
  • Nové frakční mechaniky a strom technologií
  • Jedinečné mise a příběhové události přímo pro nan-manskou kulturu
  • Hratelné s počátkem v roce 190 a 194

S tímto novým rozšířením přichází také další obsah zdarma a různá zkvalitnění pro všechny hráče hry. Mimo jiné jde o nového chanského vojevůdce jménem Š' Sie, plamenometnou dělostřeleckou jednotku kolosů, bitvy o brány a mnoho dalšího.