Společnost THQ Nordic prostřednictvím speciálního videa přeje veselé Vánoce a šťastný nový rok. Při té příležitosti připomíná, co v letošním roce uvedla na trh a hlavně, co připravuje na rok 2023.

„Páni, to byl ale rok, co? Společnost THQ Nordic vydala v roce 2022 hry mnoha různých žánrů, cRPG Expeditions: Rome v lednu, loveckou simulaci Way of the Hunter, závodní hru MX vs ATV Legends, návrat Crypta v Destroy All Humans! 2 - Reprobed a mnoho dalších! Nejnověji jsme uvedli na trh náš vůbec první titul z oblasti grand strategií – Knights of Honor II: Sovereign. V roce 2023 toho nabídneme ještě víc – podívejte se na naši upoutávku,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Rok 2023 pro THQ Nordic začne hrou SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake (31. 1. 2023) a bude pokračovat širokou škálou titulů napříč různými žánry.

Fanoušci hororů se mohou těšit na Alone in the Dark, a pokud vás baví wrestling, očekávat máte AEW: Fight Forever. Zajímají vás spíše strategie? THQ Nordic pro vás bude mít tahovku Jagged Alliance 3, 4x strategii SpellForce: Conquest of Eo a real-time strategii Tempest Rising.

Raději závodní hru? Tak to si můžete poznamenat Wreckreation, kde se mísí stavění tratí, a pokud vás baví průzkum podivných mimozemských světů, tak Space for Sale a Outcast 2: A New Beginning. A na závěr samozřejmě očekávaný Gothic Remake.

„To jsou jen hry, které jsme zatím oznámili – slibujeme, že v roce 2023 dojde k ještě zajímavějším oznámením a vydáním her,“ dodává firma.

Teď už zmíněné video: