The Grand Tour je následovník slavného britského pořadu Top Gear. Provází jím trojice Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Na naše obrazovky přináší různé kousky a šílenosti s auty. Už má za sebou dvě série a v lednu přijde třetí. A o pár dní dříve přijde na naše konzole i videoherní adpatace. Na co se ale můžeme těšit?

V den vydání se dočkáme jen prvních dvou epizod z první dvou sérií. K dispozici budou všechna auta a lokace, které se v těchto dílech objevily. Tohle je ale jen začátek. Každý týden by měl být přidán nový obsah. Tedy další auta, lokace a ani na pár kuriozit z natáčení autoři nezapomenou. Pokud si hru navíc předobjednáte, dostanete i tři bonusové vozy, které sestavili sami protagonisté. Konkrétně Hammondův ekologický vůz, Mayův hasičský vůz a Clarksonovu plážovou buggynu. Hra má nabízet nejen režim pro jednoho hráče, ale i split-screen až pro 4 osoby.

Za vývojem stojí přímo samotný Amazon, konkrétně jeho interní studio. Od něho jsme ještě žádný ze čtyřech oznámených projektů neviděli dokončený. Jeden z nich už dokonce stihl být i zrušen.

The Grand Tour Game má na PS4 a Xbox One vyjít hned zkraje příštího roku, konkrétně 15. ledna. Cena je stanovena na 30 euro.

A co vy? Znáte The Grand Tour? A těšíte se na hru? Dejte nám vědět do diskuze.