V létě minulého roku jsme na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem dostali možnost vyzkoušet taktickou střílečku Caliber. Pokud vás preview od Lukáše zaujalo, tak pro vás máme dobrou zprávu. Společnosti 1C Game Studios a Wargaming dnes oznámily, že registrace do uzavřené bety je nyní otevřena všem evropským hráčům.

Caliber se už dnes může pochlubit více než milionem registrovaných hráčů, kteří v testech odehráli přes 53 milionů bitev. Caliber umožňuje čtveřici týmů přijmout umělou inteligencí ovládané spolubojovníky v režimu PvE Spec Ops nebo se postavit proti jiným čtyřem silným týmům v PvP. Hráči si mohou vybrat z několika národních speciálních sil (včetně polského GROM, US Navy SEAL a Kommando Spezialkräfte Německa).

„Jsme velmi vděční publiku za skvělé přijetí naší hry v CIS a těšíme se na růst hráčské základny v Evropě. Hru nyní představíme na Intel Extreme Masters Expo v Polsku a začneme s náborem hráčů, kteří se k nám připojí v testech Caliber,“ říká Alex Morozov, marketingový ředitel chystané hry.

„Zajistíme, aby hráči v Evropě dostali co nejvíce obsahu, více jednotek z různých evropských států, více map s příběhem, který by jejich hernímu zážitku přinesl více kontextu. Připojte se k nám zasláním e-mailu na vstupní stránce hry - testy v Evropě jsou na cestě!“ dodává Kirill Stadnik, produktový ředitel Caliber.

Caliber je online akční hra z pohledu třetí osoby zaměřená na moderní speciální síly vyvinutá společností 1C Game Studios a publikovaná společností Wargaming. Hra se zaměřuje na taktickou interakci mezi čtyřmi odlišnými rolemi v týmu a nabízí hráčům hrát za různé národní speciální jednotky jako KSK, GROM a mnoha dalších. Hráči se mohou ponořit do intenzivních bitev, používat jedinečné schopnosti desítek bojovníků a bojovat na mapách s různými povětrnostními podmínkami v několika režimech PvP a PvE.

Více o hře na oficiálních stránkách, kde se můžete zaregistrovat do uzavřené bety.