Přežívání na odlehlém ostrově zamořeném kanibaly bude kruté, ale ne nemožné. Na vlastní virtuální kůži to ovšem letos nezjistíme. Sons of the Forest, pokračování skvělého survivalu The Forest, postihl druhý odklad.

Titul měl původně vyjít v květnu letošního roku, v březnu byl ale odložen na říjen a nyní přichází přesunutí termínu na 23. 2. 2023. Autoři se dušují, že jde o poslední odklad, tak snad mají tentokrát pravdu.

„Vzhledem k rozsahu hry bylo těžké určit přesné datum vydání,“ uvedlo studio na Twitteru. Čas navíc využijí vývojáři k dalšímu vyladění, odstranění chyb atd. Také jsme se dozvěděli cenu, ta byla stanovena na 30 dolarů/eur.

Zklamání z odkladu vynahrazuje dvanáctisekundová koláž záběrů. Ve videu vidíme něco, co se dá popsat jako tlama s nohama blížící se k postavě hráče, který je naštěstí vyzbrojen motorovou pilou. Dále bleskurychlé sprintery (jednoho z nich zasáhne šíp do hlavy) a klidnější záběr s kládami v řece. Video ještě nevypínejte…

Sons of the Forest bude více hororový survival, jenž má být po všech směrem propracovanější ve srovnání s The Forest. V novém příběhu se hlavní hrdina vydá na odlehlý ostrov, aby našel zmizelého miliardáře. V tom se ocitne v pekle zamořeném kanibaly. Přečtěte si o hře více zde.