Pokud se vám zalíbí Stronghold v definitivní edici, tak se můžete těšit na rozsáhlou podporu. Vývojáři z Firefly Studios pro aktualizovanou verzi kultovní historické strategie chystají dva velké přídavky a řadu bezplatných updatů.

Dva placené přídavky se jmenují Swine's Bay a Valley of the Wolf a každý přinese novou vojenskou kampaň se 7 misemi, vedlejším příběhem a těžší hratelností. Vrátí se v nich dva populární antagonisté série a vše naváže na 14 misí ze základní definitivní edice hry. Každý bude stát pouze 2,49 euro.

První DLC vyjde v zimě a doprovodí ho první hlavní bezplatná aktualizace. V té se bude nacházet druhá ekonomická kampaň se sedmi misemi a novým příběhem navrženým tvůrcem série Simonem Bradburym. Budete muset obnovit království téměř zničené válečnými výpady Krysy, Hada, Prasete a Vlka.

Druhé placené DLC s druhou bezplatnou aktualizací dorazí na jaře příštího roku. V updatu bude směs starých a nových historických hradů, které bude nutné obléhat a bránit. Zahrnuto má být nejméně 10 historických hradů. Mezi nimi budou poprvé i polské pevnosti.

Stronghold: Definitive Edition vyjde 7. 11. na PC s českými titulky.