Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Předobjednejte si Atomic Heart a pusťte se 21. 2. 2023 do šíleného a nádherného utopického světa se dvěma jedinečnými skiny pro sekeru a elektrickou pušku, které jsou součástí bonusového dodatečného balíčku.

Součástí fyzické edice hry pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One jsou exkluzivní dárky v podobě plakátu, tří pohlednic a samolepky.

Podívejte se:

ZMUTOVANÍ TVOROVÉ, DĚSIVÉ STROJE A ROBOTI!

Nezastavitelný technologický pokrok spolu s tajnými experimenty daly vzniknout zmutovaným tvorům, děsivým strojům a super výkonným robotům – ti všichni se najednou vzbouřili proti svým tvůrcům. Pouze vy je můžete zastavit a zjistit, co leží za idealizovaným světem.

Pomocí bojových schopností své experimentální energetické rukavice a svého arzenálu čepelí a špičkových zbraní bojujte o život ve výbušných a divokých střetech. Přizpůsobte svůj bojový styl každému protivníkovi. Kombinujte schopnosti a zdroje, využívejte prostředí a vylepšujte si vybavení, abyste překonali výzvy a bojovali za dobro.

Připraveni na brutální, velkolepé a nemilosrdné souboje? Atomic Heart koupíte na CZC.cz, stejně tak si o hru můžete zasoutěžit zde.