Autoři Broforce a Anger Foot ze studia Free Lives přicházejí s dalším zajímavým a neotřelým nápadem. V roguelike bojovce Stick it to the Stickman zavedou hráče do kanceláří v nejhorší společnosti v zemi.

V té jste právě začali pracovat a zjišťujete, že abyste co nejrychleji stoupali po firemním žebříčku, tak musíte kopat do slabin své kolegy, střílet po nich sponkami a vzít do ruky motorovou pilu.

Cestu si budete probíjet přes spolupracovníky, střední management a šéfy. Postupně se naučíte mocné obchodní techniky a na jejím konci se stanete generálním ředitelem nejhorší společnosti v Americe.

Pamatovat si máte, že útok je v podnikání nejlepší formou obrany. Vývojáři si berou příklad z velkých nákupů a vzkazují, že nové akvizice a začlenění dceřiných společností nabídne novou hratelnost, nové nepřátele, nové bosse, nové zbraně a mnoho dalšího.

Pokud jste připraveni na korporátní dystopické prostředí, tak ve Stick it to the Stickman můžete začít své dobrodružství v roce 2023 na PC. Demo si můžete stáhnout zde.