Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Ještě pořád nemáte vyřešené všechny dárky pod stromeček? V rámci Black Friday na CZC nakoupíte ve slevě nejen elektroniku. Vše odstartuje v pátek 29.10., ale svou slevu si budete moci ulovit v průběhu celého listopadu.

Po celý měsíc pro vás máme nachystané časově omezené nabídky, tudíž se rozhodně vyplatí sledovat CZC i průběžně. A jelikož jde o Black Friday, tak na každý pátek pro vás mají GEEKové z CZC i speciální akce na vybrané produkty, které si můžete ulovit na našich sociálních sítích a nově i na vybraných pobočkách. O podrobnostech vás budeme včas informovat – stačí sledovat facebookový profil CZC.

Můžeme prozradit, že hned v pátek 29.10. si budete moci zakoupit herní židli CZC.Gaming Fortress za cenu, kterou svým hlasováním zvolili sami fanoušci. Během listopadu se dočkáte cenových akcí třeba na mobilní telefony, herní příslušenství, notebooky nebo stavebnice LEGO. Nabízíme pouze férové ceny. U nás se nedočkáte magických stoprocentních slev a umělých navyšování cen jen proto, abychom vyvolali dojem ještě větší úspory. Dvojky zkrátka hrají fér.