Jistě tu budou tací, co si pamatují videa, kde Baty s Fiolou rozbalovali tajemné krabičky od firmy Loot Crate. Ty vychází do dnes, a to každý měsíc a vždy s jiným tématem. V krabičkách se dají naleznout exklusivní věci s herní, filmovou a komiksovou tématikou. A troufám si říci, že jde o společnost, jenž započala vlnu všech fyzických lootboxů.

Jenže společnost se již nějakou dobu potýká s vážnými problémy. Nedokáží totiž vyrovnat příjmy, a to za poslední rok a půl. Nejen, že museli zavřít jejich továrnu kde pracovalo bez mála 150 lidí, ale společnost byla dohnána k žádosti o konkurz (pokud by někdo nevěděl, co je konkurz. Tak jde o specifický soudní proces, kde se zpeněžuje majetek firmy, a výtěžek je rozdělen mezi věřitele).

Je pravda, že tyto problémy se neobjevili poprvé. Podobně na tom byla firma již v roce 2016 a 2018. Nyní má pouze jednu šanci, a to společnost Chest LLC., která odkoupila dluh ve výši 21 milionů dolarů, který měla společnost LootCrate a dále nabídla 10 milionů dolarů na chod firmy.