Microsoft má na PlayStation přinést další svou hru. Po rytmické akci Hi-Fi RUSH, survivalu Grounded, příběhovce Pentiment a Sea of Thieves má dojít na další titul, který je popisován jako velký.

Informace pramení od insidera Shinobi602, který na otázku, kdy přijdou další porty pro PlayStation, odpověděl: „Co děláte příští týden“. Potom upřesnil, že přichází přinejmenším jedna velká hra.

To rozvířilo spekulace o PlayStation verzích open-world závodů Forza Horizon 5. Ty později vyvrátil Jez Corden z Windows Central. Ten sice taky očekává příští týden oznámení nového portu, avšak nemá to být Forza Horizon 5.

Co Microsoft oznámí příští týden za hru pro PlayStation? Pravděpodobně se tak stane v úterý na Gamescom Opening Night Live. Microsoft na Gamescom do Kolína nad Rýnem doveze spoustu hratelných her, včetně Age of Mythology: Retold, Stalker 2 a Towerborne. Také se chystají novinky o Indiana Jones and the Great Circle.

KONEČNĚ SONY?!

Znovu se objevují zvěsti o dlouho očekávané prezentaci Sony. Japonská společnost má velkou PlayStation Showcase plánovat na září/september, tvrdí leaker ignusthewise. Tento měsíc je skloňován velice dlouho. Sony ale zatím jen potvrdila přítomnost na Tokyo Game Show 2024, která vypukne 26. 9.

Na velké prezentaci by měla Sony potvrdit PlayStation 5 Pro (finanční prognózy AMD nenasvědčují vydání letos) a odhalit mnoho her, která jednotlivá studia chystají. Tak uvidíme, zda se opravdu dočkáme.