Fanoušci Bloodborne jsou na nohou. Mnoho let žádají o pokračování jedné z nejoceňovanějších her z minulé generace konzolí, případně alespoň o remaster pro PlayStation 5 a PC. Sony ale jejich tužby zatím nesplnila, ani nepotvrdila množství spekulací, které na internetu kolovaly.

Teď je tady náznak, že se něco chystá. Na oficiálním twitterovém účtu Sony se objevil obrázek obálky a hráči byli vyzváni, aby identifikovali hru, která se na něm nachází. Netrvalo dlouho a z rozmazaného obrázku vylezl obal Bloodborne z roku 2015. Pak se ale stalo něco, co nikdo nečekal. Tweet byl odstraněn, bez jakéhokoli vysvětlení. To některé naštvalo a začali psát zprávy ve stylu, že když nemají nic v plánu oznamovat, tak ať jim nedávají zbytečné naděje.

Je otázkou, co přesně tohle znamenalo. Snažil se jen správce twitterového účtu Sony o nevinnou hádanku, ale když viděl, jaký humbuk to způsobilo, tak raději vše smazal? Nebo se snad chystá oznámení něčeho, co souvisí s Bloodborne? Osobně se přikláním k první možnosti, protože podobné typy tweetů nejsou na profilu Sony žádnou novinkou. Například minulý týden se hádal obal Horizon: Forbidden West.