Jsou to téměř dva roky, co Lilith Walther představila motokárové závody Bloodborne Kart. Projekt se závodní dráhou temného Yharnamu ve stylu Mario Kart teď ale narazil do zdi. Naštěstí pro fanoušky náraz není fatální. Jen autorka musí změnit název, na porušení autorských práv Bloodborne ji upozornila Sony.

„Tak se nám konečně ozvali ze Sony,“ konstatuje ve videu Lilith Walther s tím, že to v týmu čekali. Ve videu informuje, že musí odstranit značku Bloodborne. Hra tak vyjde pod jiným názvem a má vypadat trochu jinak. Jen to nebude slibovaného 31. 1. 2024.

„Zatím nemáme datum vydání, ale dáme vám všem vědět co nejdříve. Upřímně jsme očekávali, že se něco takového stane, a myšlenka plné kreativní kontroly je svým způsobem vzrušující,“ dodává tým. Tím naznačuje další změny související s odstraněním odkazů na Bloodborne, například stejné postavy.

Ať už to dopadne jakkoliv, je jasné, že motokárové závody pro PC, které se vyznačují grafikou ve stylu 32bitů, budou bez názvu Bloodborne méně populární. Lilith Walther je rovněž autorkou demaku Bloodborne PS1.