Společnost Sony se chystá brzy rozšířit svou řadu herních sluchátek Inzone o moderní špunty, nový headset a černou verzi staršího headsetu H9. Nové produkty jsou určeny pro konzolové i počítačové hráče a vznikly ve spolupráci se známým esportovým týmem Fnatic.

Inzone Buds jsou špuntová a bezdrátová herní sluchátka v bílé a černé variantě. Chlubí se prostorovým zvukem 360 Spatial Sound, díky němuž uslyšíte, z jakého směru a v jaké vzdálenosti se soupeř pohybuje. Díky analýze nejen tvaru vnějšího ucha, ale také akustických vlastností zvukovodu nabízejí sluchátka přesnější prostorový zvuk.

„Díky optimalizaci zvukového pole Sound Field Optimisation si můžete vytvořit individuální sluchový profil vyfocením svého ucha pomocí aplikace 360 Spatial Sound Personaliser pro chytré telefony. Poté si můžete vychutnat hru s bezkonkurenční prostorovou přesností,“ uvádí tisková zpráva.

„Věrná reprodukce všech zvuků ve hře, od silných výbuchů až po jemné zvuky kroků, vám umožní přenést se do světa her. To je možné díky speciálně navržené vysoce výkonné jednotce měniče – Dynamic Driver X – která je navržena pro reprodukci širokého pásma frekvencí a která je použita i u modelu WF-1000XM5. Konstrukce membrány, která využívá odlišné materiály pro kopulku a okraje, zajišťuje minimální zkreslení a čistý zvuk, který přináší bezkonkurenční úroveň zvukového realismu,“ přidává Sony.

Při hraní vás nebudou rušit jiné zvuky díky funkci aktivního potlačení okolního hluku. Přitom by baterie měla vydržet až 12 hodin. Když budete sluchátka používat pro poslech hudby z mobilu, tak s nabíjecím pouzdrem se dostanete až na 24 hodin.

Druhou novinkou z řady Inzone je bezdrátový headset H5 s lehkým provedením a menším bočním tlakem. Je předurčen pro nejdelší herní relace. Vybaven je pokročilou prostorovou reprodukcí, která vám umožní soustředit se na hru, a mikrofonem s raménkem, který zajistí, že vás bude slyšet.

Ani tady nemůže chybět 3D zvuk, baterie má vydržet až 28 hodin bezdrátového provozu a když to bude málo, je možné headset připojit 3,5mm konektorem.

Na závěr je tady černá varianta staršího headsetu Inzone H9. Ten se chlubí skvělou funkcí potlačení okolního hluku, kvalitou zvuku a pohodlím.

Všechna tři sluchátka budou v prodeji od poloviny října. Špunty Inzone Buds mají doporučenou cenu stanovenou na 4 999 Kč, Inzone H5 na 3 599 Kč a Inzone H9 Black na 7 499 Kč.