Společnost Sony se chystá odhalit novou řadu herního příslušenství a hardwaru s názvem INZONE. S informacemi přišel známý insider Tom Henderson, který nedávno psal také o ovladači Pro určeného pro PlayStation 5.

Podle Hendersona představí Sony příští týden tři headsety. INZONE H3 má být nejlevnějším ze tří nových headsetů, a to z důvodu toho, že půjde o drátová sluchátka. Mají mít mikrofon v černé barvě, indikátor LED a port USB typu C.

INZONE H7 bude zase bezdrátový headset s prostorovým zvukem a nejdelší výdrží baterie. Co se týče vzhledu, vypadá podobě jako H3, jen má drobné rozdíly v umístění tlačítek a bílou barvu mikrofonu. Na pravém naušníku se má nacházet tlačítko GAME/CHAT, tlačítko Bluetooth pro spárování hardwaru a tlačítko zapnutí/vypnutí.

INZONE H9 mát být také bezdrátový headset a prostorový zvuk rozšíří ještě potlačení šumu. Kvůli tomu má jít o nezdražší z těchto tří headsetů.

Steve Hemmerstoffer dokonce přinesl první obrázky:

Tom Henderson mezitím zmiňuje dva nové herní monitory s označením INZONE. Vybaveni mají být „exkluzivními funkcemi pro PlayStation“, jako je HDR Tone Mapping a Auto Genre Picture Mode. Z toho důvodu jsou popisovány jako ideální pro PS5 a pochlubí se podporou VRR (HDMI/G-Sync) a vyznačují se nízkou latencí (1 ms GtG).

Plus na obrazovce se má objevit snímková frekvence, herní doba, zvýšení jasu v tmavých oblastech (Black Equalizer) a zvýšení kontrastu.

Na samém závěru ještě spekulace o datu vydání PlayStation VR2. Nová generace headsetu pro virtuální realitu od Sony má údajně dorazit na trh začátkem roku 2023. Tvrdí to insider Tidux, jenž už mnohokrát prokázal, že má u Sony velmi dobré zdroje. Dokonce píše o polovině nebo konci února 2023. Tak uvidíme, zda má pravdu i tentokrát.