Do předběžného přístupu na Steamu vstoupila dříve představená tahová strategie Songs of Conquest, která je inspirována klasickými titulky z 90. let. V early access bude hra přibližně rok a koupit si ji můžete za necelých 30 eur (přibližně 750 Kč).

V Songs of Conquest se postavíte do čela mocných mágů a putujete do neznámých zemí. Dále bojujete proti armádám, které se vám odváží postavit do cesty, a pátráte po mocných artefaktech. Cílem je ovládnout svět, než to udělá někdo jiný.

Připravena je široká nabídka map s různými nepřáteli a cennou kořistí. Už nyní titul obsahuje všechny hlavní herní funkce, dvě kampaně a čtyři plné hratelné frakce. Funguje také online a lokální multiplayer, stejně tak editor úrovní, který potřebujete ještě trochu péče.

V Songs of Conquest budujete svá království, prozkoumáváte vzdálené země a bojujete o nadvládu v kampaních pro jednoho hráče, online i lokálním multiplayeru nebo v režimu skirmish. V bitvě se ujmete kontroly nad širokou škálou bojových jednotek a také nad Wieldery, unikátními jednotkami hrdinů, kteří mohou ovládat magii a posilovat svá vojska, stejně jako sesílat ničivá kouzla na své nepřátele.

O nadvládu nad světem usilují čtyři frakce:

Arleon, starodávné království v nucené alianci s lesními Faey, které uznává jen sílu a odhodlanost svých rytířů.

Rana, sdružení rodů žijících v bažinách, které jsou svědky vzestupu záhadného nového Wieldera, jehož legenda hovoří o sjednocení rodu Rana.

Barony of Loth, tajuplná temná frakce, která používá magii nekromancie k oživení vlastních jednotek, odhodlaná vyhrát nehledě na cenu nebo ztráty.

Barya, žoldácký stát založený na vědě a výzkumu, kde smlouvy a kontrakty jsou všechno a každý má svou cenu