Před několika dny vyšel na Steamu další z dlouhé řady různých, někdy až podivných simulátorů. Tentokrát se ve hře Electrician Simulator dostaneme do role elektrikáře. To znamená, že nás čeká široká škála úkolů, které budeme muset zvládat. 

„Provádějte drobné opravy jako výměna zásuvek nebo žárovek, instalujte rozsáhlé systémy v domech zákazníků nebo jen pokládejte kabely. Posaďte se a relaxujte před obrazovkou vašeho počítače jako virtuální elektrikář bez rizika toho, že byste dostali zásah proudem. Naučte se obchodní triky a staňte se nejlepším profesionálem ve městě,“ lákají autoři na svou hru.

- Elektrikář dělá v reálném životě spoustu věcí, a přesně to budete dělat i vy. Čekají vás opravy rozbitých věcí, ovladačů, reproduktorů a další elektroniky, ale také instalace komplexních systémů nebo výměna elektrické sítě.

- Práci s klienty nesmíte podceňovat! Poznejte problémy místních lidí a vyřešte je. Za dobrou práci vás bohatě odmění, ale za tu špatnou určitě doporučení nedostanete. Důležité je také nezapomenout na veškeré potřebné nářadí. Strčit nesprávný nástroj do elektrické sítě může být osudová chyba!

- Každý den znamená novou výzvu. V Electrician Simulatoru vaše schránka nezůstane nikdy prázdná. Čekají vás různorodé úkoly od jednoduchých výměn po složité a komplexní elektrické instalace!

- Nechce se vám vyjíždět do terénu? Nevadí, k dispozici budete mít garáž se soukromým DIY workshopem. Elektroniku můžete opravit, ale také rozebrat a hledat nové způsoby, jak ji opět rozchodit!

Být elektrikářem zkrátka ještě nikdy nebylo lehčí. Pokud vás hra zaujala, můžete si ji momentálně pořídit se slevou 20 % za 14,39 euro (cca 355 Kč).