Hack and slash akce No More Heroes 3 se po roce a několika měsících dostane na další platformy. Japonské studio Grasshopper Manufacture oznámilo verze pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One, které vyjdou 11. 10. letošního roku ve fyzické i digitální podobě za 60 dolarů/eur.

Nové verze se pochlubí vylepšenou grafikou, lepší snímkovou frekvencí a rychlejším načítáním. PC bude dostupná přes Steam a Microsoft Store, přičemž na Xboxu bude podporovat Smart Delivery.

Day 1 edice pro PlayStation a Xbox bude obsahovat řadu fyzických bonusů, včetně artbook v měkké vazbě, CD s vybranými skladbami ze soundtracku, motorkářskou poznávací značku Santa Destroy a speciální obal od výtvarníka Yusuke Kozaki.

No More Heroes 3 původně vyšlo v srpnu 2021 na Nintendo Switch a jde o pokračování, které se odehrává devět let po událostech druhého dílu. Hlavní hrdina Travis Touchdown se opět snaží dostat na vrchol galaktického superhrdinského žebříčku a zabránit ďábelskému Princi FU a jeho deseti mimozemským vrahům, aby převzali vládu nad světem. Pro vstup do dalšího hodnoceného souboje je potřeba zaplatit pořádně tučnou sumu. Travis se tak musí vydat na různé mise v okolí města a získat nějaký ten chechták, aby si vydělal na souboje.