Cyberpunk se pomalu blíží a spousta hráčů je již dost natěšených. Někteří jsou dokonce nadšeni tak moc, že po aktualizacích a s využitím pár bugů postavili “repliku” města z chystané RPG Cyberpunk 2077 přímo v No Man's Sky.

Samozřejmě samotné aktualizace hry by přímo neumožnily město postavit - ne bez využití glitchů a bugů. Hráči No Man's Sky jich využili hned několik, aby tím vynutili přiblížení zdí a budov více k sobě. Podle stavitele JC Hysteria je taktéž důležité najít to správné místo, aby to vůbec postavit šlo. Stavba města, jenž vidíte na přiloženém videu, zabrala přibližně týden. Je umístěno na mrtvé planetě s řídkou atmosférou, jelikož je to jediný způsob, jak může hra zobrazení města zvládnout bez glitchů nebo padání.

ERBurroughs, další ze stavitelů poznamenává, že je někdy těžké stavět, jelikož představivost hráče předčí to, co hra může ve skutečnosti udělat, a tak se musí dostat na kompromisy a musíte vědět, kde přesně ty kompromisy udělat, aby například nebyly na první pohled poznat.

Je zajímavé co vše dokáží hráči ve hrách vytvořit, byť zde využili menších bugů. Třeba se jednou dočkáme i aktualizace do No Man's Sky, kde již nebude potřeba využívat bugy a půjde postavit téměř cokoliv. Možná se stane No Man's Sky i stavitelskou hrou. Každopádně replika je to zajímavá. A jak se líbí vám?