Vývojáři tohoto hororu zvolili vskutku netradiční přístup. Přicházejí s hrou, která se dá chápat jako satira na politiku Steamu s vrácením peněz v případě, že jste titul nehráli déle než dvě hodiny. Rozdíl je v tom, že Refund Me If You Can vás vyzývá k tomu, abyste ho dohráli za méně než dvě hodiny a požádali o vrácení peněz.

Jak se dá očekávat, nebude to nic jednoduchého. Hlavní hrdinku pronásleduje noční můra v bludišti. Aby se žena zachránila, musí se dostat z pasti. Cílem je co nejrychleji najít východ. Dle tvůrců existuje více než sto různých cest, ovšem jen jedna jediná vede k východu.

„Jedno bludiště, jedna příšera, která vás sleduje, budete mít dost odvahy a obratnosti, abyste unikli této noční můře za méně než dvě hodiny?“ ptají se vývojáři z nezávislého studia Sungame a upozorňují na to, abyste nikdy nezůstali na stejném místě déle než 45 sekund.

Samozřejmě mohou majitelé hry požádat o vrácení peněz před dokončením, ale v takovém případě budou považováni za zbabělce. A pokud vám útěk z bludiště bude trvat přes dvě hodiny, nedostanete nic.

Za Refund Me If You Can na Steamu zaplatíte 4 eura. Váš počítač by měl disponovat operačním systémem Windows 10, dvoujádrovým procesorem o frekvenci 2,2 GHz, 4 GB RAM, grafickou kartou Nvidia GeForce 9800 GTX nebo AT Radeon HD 3xxx série a 2 GB volného místa na disku.