Netflix nám nedávno zrušil Punishera, což ranilo naše, nejen herní dušičky. Nic však není ztracené! Jon Bernthal, herec, který ztvárnil tuto komiksovou postavu ve stejnojmenném seriálu, teď posloužil jako model do nové mise Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. Můžeme tedy nejspíše očekávat nějakou referenci či easter egg právě na seriál Punisher od Netflixu. 

Oznámení nové mise se střetlo s dost pozitivním ohlasem, což dokazují i samotné statistiky pod videem. "Myšlenka, že jsou Wildlands hotové, to pro mě bylo velkým překvapením. A teď rozšíření zdarma, kde je Punisher? To je naprosto úžasné. Prosím další podobné aktualizace. Dobrá práce Ubsifote a jen tak dál", píše jeden z hráčů.

Nová mise se jmenuje Operation Oracle, je dostupná od 2. května a hru samotnou si můžete zdarma stáhnout a zahrát do 5. května na uPlay. Samotnou hru jsme dokonce recenzovali a Lukáš hře tehdy udělil 3 body z 5. Pokud si hru potřebujete připomenout, můžete se podívat na videorecenzi níže. A pokud hru hrajete pravidelně, co říkáte na novou misi? Těšíte se na Franka?