Pokud jste už Zaklínače 3 přehráli nespočetněkrát a máte v něm stovky hodin, možná by to chtělo vrátit se ke kořenům a zase si pro jednou odehrát první díl. Jestli máte problém s tím, že se Zaklínač nenachází ve vaší knihovně, tak CD Projekt Red ho právě vyřešil za vás.

V tuhle chvíli totiž můžete hru The Witcher: Enchanced Edition získat zcela zdarma na GOG Galaxy. V případě že GOG Galaxy ještě nepoužíváte, stačí si ho nainstalovat a trochu si pohrát s klientem. Jakmile v něm budete, skočte do záložky „Recent“, kde jen odkliknete tlačítko s vaší kopií Zaklínače a odsouhlasíte či zamítnete zasílání novinek, aktualizací a nabídek z GOG. Poté chvilku vyčkáte a následně najdete svoji novou hru v knihovně.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: První patch, pre-load, čas spuštění a párty

Takže neváhejte a vyzvedněte si svou kopii co nejdříve, jelikož kdo ví, jak dlouho tam vydrží. Navíc Zaklínače si prostě nechcete nechat ujít. Součástí vlastnictví hry na GOG.com je také manuál (bez češtiny), wallpapery, návod (bez češtiny), mapy, soundtrack, pohled do zákulisí, několik rozhovorů a pár dalších příjemných bonusů. Samozřejmě je verze hry bez DRM ochrany a obsahuje i nechvalně proslulý český dabing.