Nejsledovanější hra letošního roku je za dveřmi. Pokud se nemůžete Cyberpunku 2077 dočkat, tak pro vás máme důležité informace o prvním patchi, předběžném stažení, času spuštění hry a speciálním večírku.

Pokud vám přijde fyzická verze Cyberpunku 2077, tak bude nutné stáhnout takzvaný day one patch. Jeden takový je už nyní dostupný a má 43,5 GB, potvrzují hráči, kteří se k akčnímu RPG dostali v předstihu. Fabian Mario Döhla, jeden ze zaměstnanců CD Projektu RED, ovšem tvrdí, že tohle není aktualizace, která bude při vydání hry. Blíže to ale nevysvětlil. Je možné, že místo jedné aktualizace budou dvě.

Digitální verzi si budete moci do počítačů a konzolí stáhnout dříve. Na platformě GOG bude pre-load dostupný od pondělí 7. 12. (ve 12:00), zatímco na Steamu a Epic Games Store to bude od 17:00.

Z Xbox Store pro Xbox One a Xbox Series X/S je pre-load dostupný od včerejšího dne. Pro PlayStation 4 a PlayStation 5 bude dva dny před vydáním, tedy o půlnoci 8. 12.

Co se týče odemknutí hry, tak to proběhne 10. 12. v jednu ráno našeho času. Ve všech verzích hry budou české titulky. Ještě předtím má ale CD Projekt RED naplánovanou párty. Vývojáři chtějí o den dříve (9. 12. o půlnoci) spustit speciální CyberNight stream a poděkovat komunitě.