Fanoušci motokrosu se po tříleté pauze mohou těšit na nový díl. MXGP 24 nepřináší italské studio Milestone jako předešlé díly, ale známé KT Racing pod Naconem. Bývalí tvůrci WRC, kteří teď mají ostudu kvůli Test Drive Unlimited Solar Crown, chtějí navázat na úspěch svých kolegů.

Čekají vás všechny oficiální motorky a 20 tratí z kalendáře na rok 2024, díky kterým si užijete plnohodnotný zážitek ze šampionátu. „Hrajte za své oblíbené závodníky, jako jsou Jorge Prado, Jeffrey Herlings, Maxime Renaux a Andrea Adamo, v kategoriích MXGP a MX2. Ve hře je přes 50 závodníků včetně těch z oficiálních týmů jako Red Bull KTM, Red Bull GasGas, Monster Energy Yamaha, Honda HRC, Kawasaki, Nestaan Husqvarna, Monster Energy Triumph, Fantic a Beta MRT,“ láká tisková zpráva.

Díky rozsáhlému režimu kariéry se zcela ponoříte do šampionátu. „Starejte se o rozvoj svého týmu, časové rozvrhy i rivalitu. Začněte jako amatérský závodník, který se chce nechat naverbovat do týmu MX2, a pak dosáhněte skvělých výsledků, aby vás vybrali do týmu MXGP,“ přidávají autoři.

Díky volné jízdě na cvičném areálu o rozloze 4 km² můžete improvizovat, zlepšovat si techniku a otestovat motorku na šesti okruzích a různých typech terénu.

MXGP 24 The Official Game vyjde ještě letos na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.