Po hře Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry, která vyšla na podzim před dvěma lety, se o pozornost hlásí další díl se známým proutníkem. Dámy v barech si tentokrát mohou odpočinout, Larry je připraven se usadit se svou jedinou opravdovou láskou Faith. Nejprve ale musí překonat chtíč a vyhnout se erotickému pokušení na souostroví Kalaua. Celkem na něj čeká přes 50 ručně kreslených míst.

Vyhnout se záludným touhám nebude pro Larryho nic jednoduchého. Vývojáři ze studia Crazybunch připomínají jeho omezenou inteligenci a slibují zachování point 'n click adventury s přístupným ovládáním. V novém dobrodružství potká Larry více než 40 nových a starých přátel, nové ženy a příležitostně erotické hádanky. Chybět nemůže ani typický humor a mrakodrap ve tvaru penisu.

„Přinést Larryho Laffera k jeho zbožňujícím fanouškům bylo splněným snem a nebereme to na lehkou váhu. V Crazybunch odvedli vynikající práci, když Larryho oživili a zachovali SFW humor, který milovníci původních dílů milují a očekávají,“ nechal se v tiskové zprávě slyšet generální ředitel vydavatelské společnosti Assemble Entertainment.

Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice vyjde 15. 10. letošního roku na PC přes Steam a GOG.com.