Společnost Sony hodlá v budoucnu vydávat více her na počítače. V rámci této iniciativy vybízí k propojení účtu služby Steam se sítí PlayStation Network. První hrou, která to umožňuje, je PC verze Spider-Man Remastered, do které novinku přidala nedávná aktualizace.

Po propojení účtu PlayStation Network se službou Steam můžete do hry získat odměny a na e-mail vám budou chodit informace o hrách, novinky a nabídky od PlayStation Studios. U Spider-Man Remastered je odměnou odemknutí Resilient Suitu a gadgetu Concussive Blast, stejně tak dva body dovedností.

V současné době není známo, zda propojení nabídne Sony také u starších PC verzí her, jako je God of War, Days Gone nebo Horizon Zero Dawn. Uvidíme také, jestli se možnost objeví u Uncharted: Legacy of Thieves Collection, která na PC vyjde 19. 10. tohoto roku.

Nicméně, na oficiálních stránkách PlayStationu se píše o odemčení odměn v této a dalších hrách od PlayStation Studios.

Nová aktualizace ve Spider-Man Remastered vylepšuje výkon, opravuje některé chyby, přidává podporu nové technologie XeSS od Intelu, zlepšuje kvalitu odrazů při ray-tracingu a odstraňuje problém se snížením výkonu, který se objevoval při některých nastaveních, když byl ray-tracing povolen.