Po úniku z rané vývojové verze byl Ubisoft donucen o víkendu potvrdit Project Q. Jde o nevšední multiplayerovou akci, kterou francouzská společnost popisuje jako týmovou střílečku v arénách, kde jde především o zábavu. Titul nabídne různé PvP režimy (hráči proti hráčům).

Dříve se spekulovalo, že Project Q je battle royale ve stylu Fortnite a PUBG. To Ubisoft odmítl s tím, že nezahrne ani NFT. Hra se stále testuje a pokud byste si ji chtěli vyzkoušet, máte se zaregistrovat na oficiálních stránkách pro PC, PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One..

Minimálně grafický styl připomíná Fortnite. Podle neoficiálních zpráv zatím nabízí dva režimy: Showdown pro čtyři dvoučlenné týmy a Battle Zone, kde dva týmy po čtyřech hráčích bojují o kontrolu nad územím.

Oficiální artwork ukazuje čtyři postavy stojící v prostředí, které je možná Central Parkem v New York. Tento koncept také potvrzuje, že vývojáři zamýšlejí různé schopnosti pro jednotlivé hrdiny. Postava vlevo používá jakousi ruční raketu a má u sebe něco, co vypadá jako dynamit.

Další postava má ve vlasech blesk a žlutý oděv. Že by měla nějaké bleskové schopnosti, případně byla velmi rychlá? Je zde také starší postava držící lopatu, která vypadá, že má schopnost létat nebo plachtit. A konečně, na mostě stojí postava s brýlemi a všechno si prohlíží.

Co se tvůrců týče, tak projekt má vést studio Ubisoft Bordeaux, které dříve pomáhalo se sériemi Assassin’s Creed a Rainbow Six.

Zajímavost na závěr, Project Q je už několikátou hrou, která byla uvedena v uniklé databázi GeForce Now. Nvidie o ní uvedla, že jde o skutečný seznam, ale hry na něm jsou spekulativní.

Pokud by YouTube nahoře nefungovalo