Speciální událost Christmas Winterland si hráči American Truck Simulatoru a Euro Truck Simulatoru 2 hodně oblíbili. Všichni tak budou potěšeni, že se pražské studio SCS Software rozhodlo doručování vánočních nákladů prodloužit.

Christmas Winterland event si můžete v obou hrát užívat do 5. 2. 2024. Do stejného termínu je v American Truck Simulatoru dostupná událost Cruising Kansas.

„Obě tyto události nabízejí hráčům jedinečné herní odměny, kterými si mohou vyzdobit svůj kamion a kabinu. V naší události Cruising Kansas bylo dosud dokončeno více než 112 000 000 mil. Jsme tak blízko komunitnímu cíli 125 000 000 mil, takže doufáme, že vám toto prodloužení pomůže tohoto cíle dosáhnout,“ uvádějí vývojáři.

Komunitního cíle Christmas Winterland eventu se podařilo již dosáhnout a všechny úrovně odměn jsou odemčeny. Abyste je získali, musíte splnit svůj osobní cíl.

„Doufáme, že si obě tyto jedinečné akce užijete naplno,“ dodává studio. Obě události jsou provázané s World of Trucks, kde se musíte zaregistrovat.