Po důkazech v obchodě Microsoftu netrvalo dlouho a Ubisoft potvrdil znovuvydání známé akční adventury Beyond Good & Evil.

Na oficiálních sociálních sítích série Beyond Good & Evil si Ubisoft povzdechl, že kočka se dostala z pytle ven předčasně.

„Všechno nejlepší k 20. výročí Beyond Good & Evil!“ stojí v tweetu s tím, že více nám bude o speciální edici prozrazeno až na začátku roku 2024.

Kromě toho se společnost omluvila za předčasné zpřístupnění Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition pro předplatitele Ubisoft+ na Xboxu. Prý jde o verzi, která ještě není dokončena.

Další informace v původní zprávě níže, kde jsou i první screenshoty.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Možná si ještě vzpomenete na poslední srpnový den, kdy jsme vás informovali o znovuvydání prvního Beyond Good and Evil u příležitosti 20. výročí. Neoznámená Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition tehdy obdržela rating od ESRB. Jak se nyní ukazuje, tak vydání se blíží.

Tentokrát se důkazy objevily v obchodě Microsoftu, kde kromě popisku byly screenshoty a achievementy. Datum vydání ale chybělo. Někteří však hlásí, že si mohou tuhle novou edici zahrát přes Ubisoft+ na Xboxu. Dle ESRB by k vydání mělo dojít také na PC, PS4, PS5 a Nintendu Switch.

„Vrhněte se do podivuhodného světa Hillys v roli akční reportérky Jade, abyste vyšetřili záhadné útoky mimozemšťanů DomZ po boku barvitých postav, jako je její nevlastní strýc Pey'j nebo statečný Double H,“ láká popisek hry. Ten také zmiňuje epické akční dobrodružství v rozlišení až 4K, 60 snímků za sekundu, vylepšenou grafiku, vylepšené ovládání a vylepšené zvuky, spolu se zbrusu novými funkcemi automatického ukládání a cross-save.

Za průzkum planety máte obdržet nové odměny a objevit více o minulosti Jade, když budete hledat poklad po celém Hillys. Součástí má být také nový režim speedrun a galerie, která vám prozradí více o vývoji této akční adventury.

Beyond Good & Evil původně vyšlo v listopadu 2003 na PC, GameCube, Xbox a PlayStation 2. HD edice dorazila v roce 2011.

Snad se jednoho dne dočkáme Beyond Good and Evil 2, které má problematický vývoj. Dokonce odešel hlavní tvůrce Michel Ancel.