God of War vloni uchvátil snad všechny, sesbíral všechna možná ocenění a ve studiu Santa Monica se všichni mohli poplácat po zádech za velice dobře odvedenou práci, byť produkce byla samozřejmě nelehká. Konec hry nechal velice otevřená vrátka pro možný návrat na chladný sever a po zmíněném úspěchu se nedá nic jiného očekávat. O to potěšující je novinka, podle které to vypadá, že vývoj zřejmě započal.

Do týmu Santa Monica Studios se hledají noví lidi, jež kromě požadavků pro dané pozice musí splnit hlavně to, aby do hloubky znali poslední God of War a vyznali se v mechanikách, soubojovém systému a nepřátelích. Díky jedné pozici je též - v tuto chvíli nanečisto - nastíněno, že další God of War bude next-gen titulem. Vzhledem k tomu, že produkce zřejmě teprve začíná, se jedná o logický krok.

Mimo to si nedávno jeden uživatel na redditu všiml toho, že Cory Barlog ku příležitosti roku od vydání hry sepsal dlouhý status na twitteru, v němž, když si toho všimnete, pokud vezmete první písmeno každé části, stvoří se vám věta RAGNAROK IS COMING ♥. Cory, ty chlapče jeden ušatej...