Nechvalně proslulá střílečka Postal 2 slaví 20 let. Mnozí označují hru za nejhorší na světě, zatímco další část ji zbožňuje. Ta druhá skupina má teď radost. Studio Running With Scissors totiž připravilo velkou výroční aktualizaci, která obsahuje nejen mnoho oprav, ale také obnovuje dříve odstraněné prvky a přidává zcela nový obsah.

20th Anniversary Update výrazně přepracovává hru. Zahrnuje fanouškovskou modifikaci xPatch i zcela nový herní režim Two Weeks in Paradise, jenž vám umožní zahrát si příběh základní hry a dvou rozšíření v jedné dlouhé kampani a užít si i v základním ději mechaniky z rozšíření Paradise Lost.

Pokud by se někomu takové změny nelíbili, tak může zapnout klasický režim, který přiblíží hru stavu, ve kterém byla v roce 2003. Kdo by ale nechtěl navléknout kočičí tlumič na více zbraní a vyzkoušet tajnou zbraň Cat Launcher… O tyhle novinky byste v základu přišli.

Skvěle zní také přidání Davida Eddingse, původního hlasu Claptrapa v sérii Borderlands, jako hlasu Pisstrapa. Ptáte se, co je to Pisstrap? Jak se dalo očekávat, je to robotí napodobenina Claptrapa, jen má místo těla pisoár. Když byl svět ještě v „pořádku“, tak byli Pisstrapové navrženi jako mobilní pisoáry, ale nakonec se proti svým tvůrcům vzbouřili. Koho by taky taková práce bavila...

V neposlední řadě si můžete tuhle šílenost zahrát s novou úrovní obtížností nazvanou Ludacris, nastavit si téměř vše v New Game + (lze přeskočit úvod), užít si dříve vymazané dialogové otázky hlavního hrdiny a zapnout Postal 2 na Steam Decku, kde by měl být plně kompatibilní.