Po počítačích a Androidu doputovalo sedmé dobrodružství poldy Pankráce také na mobilní zařízení od firmy Apple. Na iPhone a iPadech si můžete také vyzkoušet úvodní část zdarma. Když se vám hra bude líbit, tak plnou verzi dokoupíte za 149 Kč. Herní doba je 12 až 15 hodin a nechybí český dabing.

Fanoušci, kteří na vývoj Poldy 7 přispěli Hithit si budou moci aktivovat hru pomocí kódu, který od studia Zima Software obdrželi. Jde o stejný kód jako u Steamu.

„Budeme rádi, pokud nás koupí podpoříte, abychom se mohli pustit třeba i do dalších dílů,“ dodávají autoři. Tady se hodí připomenout, že vzniká předělávka Poldy 2. Na remaster se vybralo více než 1,8 milionu korun.

Polda 7 je pokračování kultovní české point-and-click adventury. Dobrodružství tentokrát Pankráce zavedlo na Celebritycon, setkání největších hvězd a mozků naší planety. Chtějí mimozemšťané unést výkvět lidské společnosti? Co před námi tají vůdci světových velmocí? Hrozí naší civilizaci nebezpečí, nebo je to všechno jinak? To a mnohem více musí Pankrác zjistit v doprovodu sympatické parťačky, jež s použitím ženských zbraní a s ladností kočky zasáhne tam, kde by po nájezdu Pankráce zůstal jen chaos a zmar.

Jak je zmíněno v úvodu, nechybí český dabing. Pankráce opět namluvil Luděk Sobota, zatímco jeho asistentku si vzala na starost Ivana Korolová. Na dabingu se podíleli herci ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě. V roli krátkozrakého chirurga Čestmíra Rozmázla uslyšíme Petra Rychlého a nekompromisní vrchní sestru nadabovala Bára Štěpánová. Dále tady máme Petra Jablonského jako milovníka přírody a filantropa. Mocného státníka Ronalda Trumpetu namluvil Tomáš Matonoha. Ve hře uslyšíme také Pavla Vondru, Bohdana Tůmu, Miroslava Táborského, Filipa Švarce, Pavla Rímského nebo Zuzanu Ďurdinovou.

Upoutávka na Poldu 7