Asi před rokem nám na The Game Awards 2019 studio Endnight Games představilo jejich novinku s názvem Sons of the Forest. Tento titul nás vezme znovu do temného lesa plného kanibalů a démonů, který nám vývojáři ukázali již ve hře The Forest z roku 2018. Ta si získala spoustu fanoušků po celém světě, jelikož dokáže perfektně kombinovat prvky survivalu a hororové atmosféry. A čím více se do hry ponoříte, tím více je strašnější a děsivější. 

Vraťme se ale zpátky k chystanému počinu. Stejně jako první trailer, tak i ten nejnovější nás přesvědčuje o tom, že druhý díl bude mnohem temnější a hororovější, než byla původní hra. Kromě detailnějších a děsivějších démonů nás však zaujaly i reálně vypadající animace budování. Především způsob, jakým hlavní protagonista vytváří okno či podlahu, vypadá opravdu perfektně.

Přečtěte si také: Horor Sons of the Forest s děsivými bestiemi je pokračování The Forest

Dle záběrů ze hry to vypadá, že i kanibalští nepřátelé získají mnohem více rozumu. Například můžeme zahlédnout jednoho, který se vám snaží odtáhnout jeden z nařezaných kusů dřeva, či jiný již poražený vás na kolenou bude prosit o milost. Vypadá to, že se budeme moci těšit na vylepšenou a hororovější verzi toho, co nám tvůrci nabídli v prvním díle. 

Na hru se můžeme těšit již v příštím roce a stejně jako The Forest si Sons of the Forest budete moci zahrát v kooperaci s dalším hráčem. Více informací nemáme, platformy tak můžeme pouze hádat. Očekáváme, že se titul objeví minimálně na PC a konzolích PS4 a PS5 podobně jako jeho předchůdce.