Hideo Kojima si nenechal ujít příležitost prozradit na Tokyo Game Show 2024 nové informace o Death Stranding 2: On the Beach. Známý japonský režisér, scenárista a designér se na domácí půdě pochlubil novými útržky z hraní, které se zaměřily na nové postavy, dechberoucí herecké výkony a japonský dabing.

V pokračování netradičního akčního dobrodružství, kterému mnozí přezdívají simulátor pošťáka, se můžeme těšit na filmové režiséry a scenáristy jako jsou George Miller a Fatih Akın. Autor Šíleného Maxe si zahraje postavu jménem Tarman a režisér filmu Proti zdi se stane Dollmanem. Dále byla potvrzena americká herečka Elle Fanning (Koupili jsme ZOO) jako Tomorrow a japonská herečka Shioli Kutsuna (Yuiko v Deadpool 2 a Deadpool & Wolverine) jako Rainy.

Oba režiséři a scenáristé jsou pouze modely pro postavy. Performance capture a anglický dabing Tarmana dostal na starost Marty Rhone, zatímco japonský dabing Mitsuru Miyamoto. To u Dollmana je to Jonathan Roumie pro performance capture a anglický dabing a Tomokazu Sugita pro japonský dabing.

Tarman je členem skupiny Drawbridge a kapitánem/pilotem lodi DHV Magellan. Je také lékařem a geofyzikem. Členem Drawbridge je i Dollman. Ten bude hlavního hrdinu Sama Portera Bridgese doprovázet na jeho cestách. Není ale známo, jak se stal jeho společníkem.

Panel na Tokyo Game Show měl hodinu a půl. Pokud neumíte japonsky, tak se zaměřte na tyto segmenty:

  • od 20:40 do 23:20 scéna s Tarmanem, Fragile a Dollmanem
  • od 27:53 d29:53 scéna s Rainy a Tomorrow
  • 44:08 až 45:50 scéna s Heartmanem
  • 52:12 až 53:50 nový fotografický režim
  • 1:02:01 až 1:03:14 píseň Horizon Dreamer od Daichiho Miury

Vývojáři z Kojima Productions ukázali novou píseň ve hře a na samém závěru si fanoušci mohli vychutnat živé vystoupení Daichiho Miury. V pokoji hlavního hrdiny Death Stranding 2 si dokonce můžete pustit video. Až ho odemknete.

Kromě výše zmíněných herců nebude chybět Norman Reedus (herec Sama Portera Bridgese), Léa Seydoux (Fragile) a Troy Baker (hlavní antagonista Higgs). Těšit se můžeme rovněž na nové nepřátele a nové způsoby interakce s herním světem.

Death Stranding 2: On the Beach už má stanovené datum vydání. Zatím ale pouze interně. Kojima ho nechtěl ještě oznámit kvůli nepředvídatelným faktorům. Dá se předpokládat, že se ho dozvíme na konci roku v rámci The Game Awards. Nadále platí vydání na PlayStation 5. PC verze se očekává později stejně jako u prvního dílu.