Pokud jste už přemýšleli, že se přestěhujete do jiné země, abyste se mohli přihlásit do nedávno spuštěného věrnostního programu společnosti Sony s názvem PlayStation Stars, můžete si začít zase vybalovat. Věrnostní program si konečně užijeme v Evropě, Austrálii i na Novém Zélandu.

PlayStation Stars je věrnostní program, který hráčům umožní směňovat získané body za digitální odměny. V programu budete získávat jak věrnostní body, které můžete směnit například za měnu, exkluzivní sběratelské předměty a vybrané produkty z PlayStation Store. Jedním z takových předmětů, který získáte okamžitě při registraci, je takzvaný Star Gazer Telescope.

Nedávný trailer ovšem ukázal, že takových předmětů najdeme v programu mnohem více a od oblíbených postaviček z her jako Ape Escape 2 přes postavy Toro a Kuro se můžeme těšit i například na repliku konzole PlayStation 3. Takové předměty by dle Sony měly jednoduše představovat to, co mají fanoušci rádi. Můžeme si tak všimnout, že se Sony v případě PlayStation Stars snaží hodně zapůsobit nostalgií. Takovými předměty se totiž můžete chlubit ve své virtuální vitríně, kterou můžete vyvolat v aplikaci PlayStation App.

Do programu se můžete zaregistrovat zdarma a ani nepotřebuje předplatné v podobě PlayStation Plus, ale pokud jej přece jenom máte, neodejdete s prázdnou. Vlastníci předplatného získávají automaticky body, za které si mohou zakoupit předměty z PlayStation Store.

PlayStation Stars startuje v Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu dnes, tedy 13. října 2022. Více informací na českých oficiálních stránkách.