V průběhu včerejšího dne padlo embargo na popis výkonu nadcházející next-gen konzole od Sony. V našem hardware testu jsme se konzoli PlayStation 5 podívali na zoubek a stále pro vás chystáme spoustu dalšího obsahu.

Na ukázání fungování určitých částí nové konzole si budeme muset ještě zejména kvůli embargu počkat, ale už teď se na internetu objevují zajímavosti, na něž se můžeme těšit. Jednou z těch na první pohled menších, přesto už několik let velmi žádaných, je zobrazení vašeho odehraného času u jednotlivých her.

Přečtěte si také: PS5: podrobnosti o účtu, doporučené nastavení a přenesení dat z PS4

Tohle je funkce, kterou si nejen majitelé PlayStation 4 přáli už hodně dlouho a konečně se jí dočkáme. Ačkoli až právě na next-gen konzoli. Nicméně je zajímavostí, že čas investovaný do PS4 her by zde měl i tak být reprezentovaný. Zpětně bychom tedy měli vidět náš utopený čas ve všem, co jsme za posledních sedm let hráli. Je tedy možné, že jde o něco, co se retrospektivně objeví právě i na nyní končící generaci.

Je to určitě ve finále maličkost - maličkost, kvůli níž se někdo možná odhodlá k alkoholu, až uvidí ty časy - ale určitě potěší. Nezapomeňte každopádně sledovat náš web pro další nadcházející a chystané rozbory ohledně PlayStationu 5.